Azərbaycan dondurma sektorunda A Klass dondurmaları yüksək keyfiyyətinə görə çox qısa zamanda istehlakçıların zövqünü oxşamağı bacarmışdır.
İndiki cəmiyyət, keçmişin ləzzəti, qulaqlarımızdakı saf dondurmacı səsi və ləziz dondurma dadını geri qaytarmaq üçün müxtəlif cür səylər göstərirlər. O təbiətə qayıtmaq və qidamıza qayğı göstərmək məqsədi ilə A Klass dondurmalarının istehsal prosesində təbii və sağlam xammallardan istifadə edilir. Xammallar istifadədən əvvəl şirkətimizdə fəaliyyət göstərən laboratoriyalarda diqqətlə analiz edilərək yoxlanılır.Rəngarəng çeşidləri ilə hər zövqə uyğun olan A Klass dondurmaların hazırlanmasında müasir texnoloji avadanlıqlardan istifadə edilir. Şirkət Bakı şəhəri və Respublikanın digər regionlarını əhatə edən geniş satış şəbəkəsinə malikdir. A Klass dondurmalar ləziz və fərqli təamlı dondurma çeşidləri ilə isti yay günlərində özünüzü gümrah hiss etməyinizə kömək edəcək. A klass dondurma tərkibindəki kalsium və fosfor sümüklər üçün əsas elementlərdən hesab edildiyi üçün bu məhsul olduqca zəngin və faydalıdır. Sağlam şərtlərdə saxlanan dondurmaların heç bir zərəri yoxdur, əksinə, qida mütəxəssisləri dondurmanın qış aylarında da yeyilməsini tövsiyə edirlər. “A Klass” dondurmalarının başlıca məqsədi xalqımızı keyfiyyətli qida məhsulları ilə təmin etməkdir.
Qarışıqlı süddən hazırlanan a klass dondurma ilk dəfə İtaliyada qeydə alınıb. İngiltərədə bu nadir lüksün ilk qeyd olunan xidməti 1672-ci ildə ziyafət süfrəsi, oturanlar üçün əlçatmaz bir şəkildə təqdim olunan Kral II Çarlz üçün edildi. daha təvazökar masalar. Bir resept verən ilk İngilis yemək kitabı 1718-ci ildən bəri xanım Mary Eales tərifləri idi. Tarifdə buzun hamarlaşdırılmasının bir yolu daxil deyildi və buz kristalları ilə kobud olmalı idi. Buz nadir hallarda olurdu, buna görə a klass dondurma bütün ölkələrdə imkanlı insanlar üçün lüks idi və dərhal hazırlanmalı və verilməli idi, çünki uzun müddət saxlamağın yolu yox idi. A klass dondurmalar hər kəsin zövqünü oxşayır.